MediaCloud Cita Blogs

Jaunā mājas lapa gaisā

Ieraksts pievienots 2010-12-17 / Cita

Dārgie draugi un klienti,

Priecājamies Jums paziņot, ka esam atvēruši jauno mājas lapu latviešu valodā. Ar jaunās mājas lapas atvēršanu nāk līdz arī daudz jaunumi. Kā svarīgāko varam paziņot, ka mediacloud ir nolēmis izstrādāt vairākus pašu radītus eksportspējīgus interneta projektus, par kuriem jau tuvākajā laikā atsevišķi paziņosim. Mēs arī atvērsim plašākai auditorijai virkni interneta mārketinga noslēpumu, kurus esam gadu laikā apguvuši un lietojuši. Dalīsimies arī neveiksmes stāstos, lai jauniem speciālistiem būtu plašāks redzējums, un kas zina, varbūt kādreiz viņi pievienosies mūsu kolektīvam. Kā loģisks secinājums no minētā ir tas, ka mums vairs nebūs primāri konkurēt vietējā tirgū, kaut arī no tā mēs neatsakāmies, vienkārši turpmāk dosim priekšroku tiem projektiem, kas ir izaicinoši, vai tiem, kas jau izmantot mūsu izstrādātus produktus.


Līdz jaunai mājas lapai bija tāls ceļš ejams... Tika izstrādātas vismaz 3 pilnīgi diametrāli pretējas versijas, pārbaudītas un atmestas. Līdz kamēr palikām pie pavisam vienkārša dizaina lapas, lai lietotājiem būtu ērti sameklēt nepieciešamo informāciju un lieki vizuāli atraktīvi elementi netraucētu.

Kā jau saka, labākie kurpnieki staigā caurām kurpēm… Tā arī mums, jo klientu uzdevumi bija daudz primārāki par mājas lapu. :)

OKi, sekojiet jaunumiem uz drīzu tikšanos!

/ Līdzīgie raksti:

Jaunā mājas lapa gaisā/ 2010-12-17