MediaCloud iPhone un iPad Blogs

Ikviens noteikti var pateikt, kāpēc ir nepieciešama mobili draudzīga lapa. Un daudzi var pastāstīt arī to, kā pie tādas tikt. Ir pieejami ļoti daudzi raksti par to, kā izveidot mobili draudzīgu lapu un kā optimizēt to. Kā rāda pētījums, 57% lietotāju neieteiktu tālāk lapu, kas nav mobili draudzīga. Savukārt 40% lietotāju ir izvēlējušies pāriet pie konkurentiem, tikai tāpēc, ka ir saskārušies ar negatīvu mobilo pieredzi.

Android lietotājiem šobrīd ir pieejamas vairāk nekā 1.6 miljons aplikāciju, savukārt Iphone lietotājiem 1.5 miljons aplikāciju. Šīs aplikācijas ir lejuplādētas vairāk nekā 50 biljonu reižu. Uz pasaules ir vairāk nekā viens biljons viedtālruņu, un šie skaitļi ar katru dienu pieaug. Kā redzams, ja 2012.gadā bija apmēram 775 tūkstoši aplikāciju, tad šobrīd tas ir izaudzis līdz 1.6 miljoniem.

Veids, kā mēs saņemam informāciju, mainās ātrāk, kā vēl nekad. Kā zināms, pāreja no drukātas informācijas uz digitālu, bija liels vēstures pagrieziens, tomēr nekas nav apstājies. Arvien vairāk cilvēku sāk izmantot Iphone un Ipad. Tas attiecīgi maina to, kā uzņēmumiem jāpasniedz informācija, un tas nemaz nav tik vienkārši. Pagājušā gada piemērs, kad Facebook lielāko peļņu no reklāmām ieguva tieši no lietotājiem, kas izmanto nevis datorus, bet mobilos telefonus un planšetes, ir spilgts piemērs, ka cilvēki pamazām pāriet uz mazākām un kompaktākām ierīcēm.