MediaCloud Mājas lapu izstrāde Blogs

Mājas lapu tendences 2016

Ieraksts pievienots 2016-02-15 / Mājas lapu izstrāde

Ar jauno tehnoloģiju un  spēcīgu instrumentu parādīšanos, internets ir kļuvis par aizraujošu vietu, kur sākt jaunu jaunu biznesu. Lai izveidotu mājas lapu, kuras apmeklētāji vēlētos tajā uzturēties ilgāk par 30 sekundēm, protams, nepieciešams sekot jaunākajām tendencēm. Tieši tāpēc piedāvājam 10 tendences, kas noteikti būs populāras šogad.

Izveidot sliktu mājaslapu ir ļoti vienkārši. Arī Tu noteikti esi ikdienā redzējis mājaslapas, kurās negribas uzturēties ilgāk par 30 sekundēm. Šajā rakstā apskatīsim dažādus paņēmienus, kā izveidot mājaslapu, kuras apmeklētājs vairs nekad dzīvē negribēs tajā atgriezties.

Attēli ne tikai spēj uzlabot vispārējo mājaslapas izskatu, bet arī ļauj noturēt cilvēka uzmanību ilgāku laiku, radot uzticamību. Cilvēki vairs nevēlas saņemt pavirši pasniegtu informāciju, viņi vēlas iegūt informāciju, kas pasniegta apvienojumā ar gaumīgām bildēm, kas spēj izraisīt emocijas. Tomēr ir ļoti daudzas mājaslapas, kuras nepievērš uzmanību attēliem mājaslapā. Viņi tos izvēlas pavirši, jo domā, ka tie tāpat neko nespēs ietekmēt. Tālāk piedāvājam dažus padomus, kuri patiešām strādās, ja vēlies izveidot pievilcīgu mājaslapu, kurā cilvēki vēlēsies uzturēties ilgāk par 30 sekundēm.