MediaCloud Interneta mārketings Blogs

Ja Tev būtu viens miljons dolāru, kurā interneta mārketinga kanālā Tu ieguldītu savu naudu – šis ir jautājums, kas ir aktuāls ikvienam. Protams, ka atbildi nevar sniegt uzreiz, jo ir jāizskata katrs individuāls gadījums. Šajā rakstā mēģināsim atbildēt uz šo jautājumu. Protams, pats svarīgākais jautājums, ko uzdot vispirms – kur mans uzņēmums atrodas šobrīd un kur es vēlos, lai tas nonāktu?

Neapšaubāmi, ka mūsdienās arvien populārāks kļūst sociālo tīklu mārketings. Tomēr, ja salīdzina ciparus un faktus, tad izveidojas diezgan interesanta situācija. Šajā rakstā uzzināsi, kāpēc e-pastu mārketings paliek līderis elektroniskajā komercijā arī šodien.

Viens no karstākajiem interneta mārketinga trendiem noteikti ir sociālo mediju izmantošana, lai iegūtu zīmola atpazīstamību. Ja atceramies, tad vēl tikai pirms pāris draugiem mēs varējām publicēt informāciju draugiem.lv, Twitter un Facebook, bet tagad ir piepulcējušās vēl daudzas citas platformas – Pinterest, Tumblr, Instagram. Un jā, tieši Instagram mēs vēlamies šoreiz izcelt. Tā ir vieta, kur ne tikai publicēt sava ēdiena bildes, bet arī lielisks rīks, lai iegūtu uzņēmuma atpazīstamību. 

MediaCloud aktīvi uzsāk darbu pie jauna internacionāla projekta izstrādes CRED24 lv/lt/pl, lai palīdzētu cilvēkiem izvēlēties izdevīgakos kredīta nosacījumus naudas saņemšanai.