MediaCloud SEO Blogs

Aplikāciju Veikala Optimizācija 9 padomi

Ieraksts pievienots 2016-04-07 / SEO

Ikviens noteikti zina, ka aplikāciju veikala optimizācija, ko mēs pazīstam kā ASO, ir viens no labākajiem veidiem, kā iegūt kvalitatīvi lielāko lietotāju skaitu. Piedāvājam 10 labākos padomus no SEO nozares profesionāļiem.

SEO izstrādes ilgums

Ieraksts pievienots 2016-03-30 / SEO

Visi zina, ka SEO ir ļoti svarīgs instruments, lai mājas lapa meklētāja rezultātos parādītos augstās pozīcijās. Jāatzīmē arī tas, ka Latvijā ir salīdzinoši maza konkurence, tāpēc šeit ir diezgan viegli konkurēt ar citu uzņēmumu mājaslapām. Citādāk ir pasaulē, kur nokļūšana TOP pozīcijās bieži vien nenotiek pat vairāku gadu garumā, jo tur vienu atslēgvārdu meklē 10 000 cilvēki dienā, kamēr Latvijā vienu atslēgvārdu meklē tikai kādi 100 cilvēki mēnesī. Kā izrādās, SEO optimizācija prasa apmēram 5-6 stundas.

Lielisks SEO sākas ar zīmolu

Ieraksts pievienots 2016-03-21 / SEO

Mūsdienās ir ļoti svarīgi padziļinātu uzmanību veltīt zīmola izpētei. Kārtīgi to izpētot, ir iespējams izstrādāt daudz labāku meklēšanas rezultātu uzlabošanas stratēģiju.  Tā ir iespēja savest zīmolu ar tās mērķauditoriju daudz ātrāk un kvalitatīvāk.

SEO Copywriting

Ieraksts pievienots 2011-05-27 / SEO

SEO teksti (Copywriting) interneta lapām garantē Jūsu mājas lapas ērtāku atrodamību internetā, kas garantēs augstāku pozīciju meklētājsistēmu rezultātos.

Atslēgas vārdu un nišu izpēte Latvijā

Ieraksts pievienots 2011-05-25 / SEO

Ja vēlaties izpētīt atslēgas vārdus Latvijas Google meklētājam Jums jāizmanto šie rīki: http://ej.uz/atslegas-vardi - šeit lieliski sameklēt sinonīmus un noskaidrot populārākos atslēgas vārdus Jūsu izvēlētajā nišā.

SEO audits

Ieraksts pievienots 2011-05-24 / SEO

Mājas lapas SEO audits ļauj identificēt trūkumus no Google meklētāj programmas viedokļa un saņemt priekšlikumus, lai mājas lapa veiksmīgi paausgtinātu rādītājus meklētājserveros.